top of page

Wimper en wenkbrauw behandelingen

Een belangrijk onderdeel van je gezicht zijn je wimpers en wenkbrauwen. Het bepaalt de uitdrukking van je gezicht. Door de wimpers te epileren en de wenkbrauwen donkerder te verven krijgt het gezicht meer uitstraling. Wanneer daarbij de wimpers gelift zijn dan is mascara niet meer nodig.

Ontharen is een behandeling dat thuishoort in de schoonheidssalon. Ontharen is het verwijderen van ongewenste haargroei op het gezicht en lichaam. Methodes om haargroei te verwijderen zijn epileren, harsen, ontharingscrème. Meer definitieve methodes zijn laser, IPL of SHR.

Lifestyle Beauty Center & Beauty Clinic heeft ruime ervaring (2003)  in het ontharen met IPL, Laser en SHR.

Epileren

Epileren is het verwijderen van ontsierende haargroei door middel van pincet en/of hars. 

De haar wordt met inbegrip van haarwortel verwijderd met de bedoeling dat het langdurig wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt.

Plaatsen waar epileren wordt toegepast zijn bijvoorbeeld: wenkbrauwen, bovenlip en kin. Een geëpileerde haar blijft ongeveer 3-4 weken weg.

wenkbrauwen-epileren.jpg

Harsen

Harsen of waxen is het verwijderen van ongewenst haar door middel van ontharingshars. Met een spatel wordt warme hars op het gebied aangebracht en na het stollen met snelheid van de huid verwijdert. De haren blijven met haarwortel in de hars zitten. Deze methode kan als pijnlijk ervaren worden en enige roodheid kan ontstaan. 

Voordeel van ontharen met hars is dat niet alleen dikke haren verwijdert worden maar ook de donsharen. Haren die met hars verwijdert zijn blijven ongeveer 4-8 weken weg en komen dunner terug. Indien deze methode op regematige basis wordt toegepast zullen de haren uiteindeljk niet meer terugkomen. 

Gebieden waar wij hars toepassen zijn: wenkbrauwen, bovenlip en kin.

Harsen gelaat.jpg

Verven

Verven is een manier om wimpers of wenkbrauwen donkerder te maken zonder elke ochtend mascara of wenkbrauwen postlood aan te hoeven brengen. 

Het verven maakt je wimpers/wenkbrauwen niet dikker of langer, maar ze worden er wel zichtbaar donkerder van. Het verven is dus nuttig als je van nature een lichte haarkleur hebt of als je wilt dat je wimpers dezelfde kleur krijgen als je geverfde haar. 

Door het verven krijgt je gezicht meer expressie en blijft ongeveer 4-6 weken zichtbaar.

Black Mascara Shapes

Wimperlifting

Wimperlifting lift de natuurlijke wimpers voor 3 tot 4 weken lang en maakt de wimperkrultang overbodig. Het geeft de wimpers een opwaartse lift en de wimpers lijken langer en voller.

  • Geeft een open blik en ogen lijken groter;

  • De wimpers lijken langer en voller;

  • Langdurige resultaten houdt 3 tot 4 weken;

  • U hoeft geen mascara of krultang meer te gebruiken;

  • Geeft een natuurlijke uitstraling;

  • Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

  • TIP! Gebruik SuperLash wimperserum voor extra lange wimpers. 

 

Voor het beste restultaat wordt gebruik van mascara en oogreinigingsproducten op oliebasis voorafgaand aan de behandeling afgeraden. Kom met schone ogen naar de salon!

Wimperbehandeling
bottom of page