top of page

Join our team

Het team

jame-20210917-0080.jpg

Sandra Linkerhof

  • LinkedIn Social Icon

Eigenaresse/Founder

Mijn naam is Sandra Linkerhof eigenaresse van Lifestyle Beauty Center Lansingerland en beoefen het vak huidexpert/huidspecialist, kapper en hou mij bezig met alles op het gebied van uiterlijke verzorging.

 

Na het halen van mijn schoonheidsspecialiste diploma en meerdere branchediploma's mag ik mij inmiddels  huidexpert/ huidspecialist noemen. Om nog meer kennis over de huid te verkrijgen heb ik diverse HBO modules van de opleiding medisch schoonheidsspecialiste gevolgd en heb de certificaten basis en gevorderd "dermatologie voor schoonheidsspecialistes" behaald. Dit alles maakt dat de behandeling van jouw huid bij mij in veilige handen is.

Sinds 2009 heb ik het dames en heren kappersvak toegevoegd aan mijn competenties. En onder het genot van een kopje koffie of thee denk ik graag met je mee over de best passende coupe of kleur. Ik werk met L'Oreal Professionnel. Een leverancier met meer dan 125 jaar ervaring op het gebied van kleuringen, techniek en opleidingen.

 

De leuke en complete combinatie van uiterlijke verzorging maakt dat ik veelzijdig ben en een compleet totaalpakket kan aanbieden. 

Robert Schoemacher.png

Robert Schoemacher

  • LinkedIn Social Icon

Cosmetisch arts

"Natuurlijk willen we er allemaal goed uitzien. Maar waar gaat het nou eigenlijk om ? Niet om extreme lippen, borsten of billen. Niet om volledig strak en rimpelloos te zijn. Het gaat erom dat je er goed uitziet !

Je ziet er goed uit als je natuurlijk en fris oogt. En als je dicht bij jezelf blijft."

Dr. Robert Schoemacher is al ruim 32 jaar actief als cosmetisch arts en heeft meer dan 30.000 klanten bedient. Wanneer we over ervaring spreken dan is onze arts de meest ervaren in de branche. Sinds 2018 biedt dr. Schoemacher de diensten botox en fillers aan bij Lifestyle Beauty Center. Wij zijn blij met deze unieke en leuke samenwerking. 

Een afspraak maken voor injectables loopt via Lifestyle Beauty Center Lansingerland. Bel: t. 010-2236031 of stuur een app / chat.

Mandy Jelsma.jpg

Mandy Jelsma

  • LinkedIn Social Icon

Permanente make-up specialiste

"Sinds 2003 dé specialist in permanente make-up. Na jaren ervaring nog steeds ongekende passie voor wenkbrauwen. Aan de hand van de Golden Ratio maken we samen met de klant, de perfecte wenkbrauw."

Mandy Jelsma van BeauSense is collega van het eerste uur. Al sinds de start van Lifestyle Beauty Center biedt zij haar expertise permanente make-up aan. Al vele klanten heeft zij blij gemaakt in het creëren van de perfecte wenkbrauw, eyeliner of lips. Mandy werkt volgens de richtlijnen van het RIVM en heeft haar volledige vergunning bij Lifestyle Beauty Center.

 

Mandy is een expert in haar vakgebied maar vooral een hele fijne en lieve collega!

Een afspraak maken voor permanente make-up loopt via Lifestyle Beauty Center Lansingerland. Bel: t. 010-2236031 of stuur een app / chat.

Klik hier voor het inzien van de vergunning veilig tatoeëren. 

1755-Goulmy-Jacqueline.jpeg

Jacqueline de Goede

  • LinkedIn Social Icon

Voedingsdeskundige, slaapcoach en powerwalktrainer

"Ik heb mij tijdens het werken voor een werkgever vooral beziggehouden met het coachen van mensen. Eruit halen wat erin zit."

 

Dat en mijn jarenlange haat-liefde verhouding met voeding heeft ervoor gezorgd dat ik zo’n 15 jaar geleden ben begonnen met meerdere opleidingen en trainingen en mij sinds 2009 zelfstandig ondernemer mag noemen.

 

Opleidingen en trainingen volg ik nog steeds om volledig up to date te blijven en te voldoen aan alle kwaliteitseisen.

 

Mijn missie is dat een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar moet zijn, zonder fratsen, maar normaal en gezond eten.  En bewegen op een manier die bij jou past.

Mijn visie is dat het tijd nodig heeft om die gezonde leefstijl eigen te maken op een praktische manier.

 

Kleine stappen voor een groots resultaat.

Dit kan zowel d.m.v. 1 op 1 coaching als in een groepscursus. Daarnaast zijn er ook online mogelijkheden.

 

Voor het maken van een afspraak met Jacqueline bel 06-41176986

De groepscursussen zullen vooraf gepland en bekend gemaakt worden.

Floor Paulusse.png

Floor Paulusse

  • LinkedIn Social Icon

Visagiste en make-up artist

"De huid is een spiegel van je gemoed. Als je goed in je vel zit, dan zie je dat meteen. Stralend de dag door; het is een heerlijk gevoel".

 

Floor Paulusse is een veelzijdige en ondernemende collega. Ook Floor is al vanaf 2018 bij ons actief. Naast het opzetten van haar eigen cosmetica merk en haar werk op de achtergrond bij producties, verzorgd zij in het voor- en najaar bij Lifestyle Beauty Center de make-up workshops. Tijdens deze leerzame en gezellige ochtend en/of middag leert ze jou hoe een mooie make-up aan te brengen. 

Floor is een hele lieve en zachtaardige collega met veel potentie! 

Klik hier voor onze event en workshop pagina.

Apply Today

Wil je meer informatie over een functie, verhuur of wil je zelf een Lifestyle Beauty Center starten, neem dan contact met ons op. We maken eerst een afspraak voor een informeel kennismakingspraatje onder het genot van een kopje koffie of thee zodat we elkaar een beetje leren kennen. En als jij die match bent met een passie voor uiterlijke verzorging , dan ben jij degene waarmee we graag een langdurige samenwerking aangaan. 

010-2236031

bottom of page