top of page

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

– Uitsluiting herroepingsrecht voor diensten die vallen onder art. 10 van de algemene voorwaarden en afgeprijsde/sale artikelen nemen wij niet retour.

De ondernemer Lifestyle Beauty Center Lansingerland vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Wilt u gebruik maken van het herroepingsrecht? Geen probleem!

  • Meldt uw zending vooraf aan via mail: info@lifestylebeautycenter.nl onder vermelding van het ordernummer;

  • U ontvangt van ons een herroepingsformulier, deze stuurt u ingevuld mee bij uw retourzending;

  • U draagt zelf de kosten van de retourzending;

  • Producten kunnen alleen geretourneerd worden indien deze ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking teruggestuurd worden;

  • Speciaal voor u bestelde en/of afgesprijsde artikelen nemen wij niet retour;

  • Reeds betaalde bedragen worden binnen 14 dagen aan u terugbetaald.

​Retouradres:

Lifestyle Beauty Center Lansingerland

Kerksingel 27

2651 CC Berkel en Rodenrijs

(vermeld uw ordernummer bij verzending)

bottom of page