top of page

Over ons

SAN Salon Beauty & Hairstyling.JPG
jame-20210917-0080.jpg

Our 
Story

Hoe het allemaal begon...

 

In mei 2003 kwam het besluit om als zelfstandig ondernemer de schoonheidssalon op te starten. Alles begint met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de start van Volinius (een fantasienaam) was een feit. Het kamertje op de 1e verdieping werd ingericht en de behandelingen werden uitgevoerd. Na anderhalf jaar was er meer ruimte nodig en verhuisde de salon naar een grotere locatie met een eigen ingang, wachtkamer, een cabine en later 2 kaptafels. Ook de naam veranderde naar SAN Salon Beauty & Hairstyling (foto).

De salon groeide gestaag. We voerden resultaatgerichte behandelingen uit van het mooie Franse merk Mari Cohr. Deze energiegevende behandelingen met essentiële oliën waren toen al gebaseerd op de beste uit de natuur en voorzag de huid van een mooie uitstraling. Tevens behoren wij tot de eerste 25 specialistes (2003 tot heden) in Nederland die ontharingsbehandelingen uitvoerde met de IPL methode. Wij hebben een zeer ruime ervaring met de IPL en tegenwoordig SHR methode die ontsierende haargroei permanent verwijderd. 

Na een hele iets te drukke tijd was een time-out periode nodig. Na wat omzwervingen bij enkele kantoorbanen, een HBO studie Office Management en een baan als grondstewardess heb ik 1 januari 2018 mijn DNA weer opgepakt en ben weer als zelfstandig ondernemer gestart, ditmaal via een franchise organisatie in een kleine salonruimte achterin een bestaande kapsalon. Na een half jaar kwam het mooie pand aan de Kerksingel  27 in beeld en daarmee kwam de droom die ik altijd al ambieerde uit. De 100 m² grote oppervlakte werd verbouwd met 3 schoonheidscabines, 2 (inmiddels 3) kaptafels, een nageltafel en een flinke verkoopruimte voor advies. De franchise formule stopte en we namen weer een eigen identiteit aan.

 

We gaven gezichts- en haarbehandelingen, kappers melde zich aan om een kappersstoel te huren, we organiseerde make-up workshops en promotiedagen en het assortiment paste zich steeds meer aan de wensen van de klant aan. Dameskleding en accessoires werden toegevoegd en het totaalconcept was compleet. Het Lifestyle Beauty Center Lansingerland was "for real!"  Als marktleider in de beautycenters hebben we een prachtig totaal concept neergezet waarin iedere vrouw iets van haar interesse kan vinden. Van huid- en haarverzorging tot injectables en van damesmode en sieraden tot sjaals. En toen kwam Corona....... 

Februari 2020; een lange periode van door de overheid verplichte sluitingen en belemmerende maatregelen volgden. Hierdoor hebben we afscheid genomen van mode en accessoires en het assortiment weer teruggebracht naar de "core business" en ligt de focus weer volledig op uiterlijke verzorging. De huidverbeterende gezichtsbehandelingen zijn geavanceerder en doelgerichter geworden. Laser en facelift behandelingen zoals o.a. Carbonpeeling en HIFU zijn aan het aanbod toegevoegd. Én een huidanalyse met de Capture Pro en intakegesprek met vragenlijst maakt deel uit van een op maat gemaakt behandelplan.

Tijdens de Covid periode hebben we ons verdiept in het maken van een website en webshop. Een hele puzzel om van een simpele website een goede informatieve site en betrouwbare webshop te maken. Dit ging gepaard met enkele lastige technische aspecten en met adhoc beslissingen, zoals de url. wijziging van www.lifestylebeautycenter.nl naar www.lifestylebeautyclinic.com maar het resultaat zie je nu online. Wij zijn er trots op en ook benieuwd naar wat je ervan vind, laat eens een review achter op Google of Facebook. Wij waarderen dat enorm.

 

"Wij zijn het eerste en meest complete beautycenter waar professionele cosmetische en medische behandelingen in combinatie met lifestyle producten samenkomen in onze 100m2  grote speciaalzaak in het "kleinste en leukste winkelstraatje" in het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs".

 

Wij zijn experts in uiterlijke verzorging en we beoefenen de kunst om de schoonheid van het lichaam te verhogen of te behouden en de meest gezonde huid te creëren! 

 

Welkom bij Lifestyle Beauty Center Lansingerland. Ons credo Feel Fabulous Every Day! 

Liefs, Sandra

Bij Lifestyle Beauty Center Lansingerland werken uitsluitend officieel gediplomeerde en gecertificeerde mensen allen met goede kennis van zaken. U kunt een gecertificeerde salon herkennen aan onderstaande aansluiting bij de brancheorganisaties

Lifestyle Beauty Center Lansingerland is aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

De ANBOS is de brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialistes en zich richt op de kwaliteit van de beroepsuitoefening en ondernemerschap in de schoonheidsbranche. Centraal hierbij staat vakbekwaamheid en kwaliteit. Ons aansluitnummer is 20523.

 

 

 De ANKO is de branchevereniging van professionele kappers in Nederland en maakt zich sterk voor een gezonde en moderne kappersbranche en komt op voor de belangen van de professionele kappers in Nederland. Ons aansluitnummer is 603992

 

Lifestyle Beauty Center Lansingerland is geldig lid van Stichting Webshop Keurmerk en voldoet aan de Keurmerk-code. Klik op de link voor certificaat inzage. Webshop Keurmerk is het grootste keurmerk van Nederland en Europa en is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Webwinkelkeurmerk van winkels die hun producten en diensten mede via internet aanbieden.

bottom of page