Lifestyle Beauty Center Lansingerland

FEEL FABULOUS EVERYDAY !

Lifestyle Beauty Center Lansingerland | BEAUTY CONCEPT STOREEven voorstellen....

Ik ben Sandra Linkerhof, eigenaresse van Lifestyle Beauty Center Lansingerland. Al sinds mijn jeugd is huidverzorging mijn passie. Het verdiende salaris van mijn eerste bijbaantje spendeerde ik al aan de beste crèmes, serums en maskers. Ik ben dan ook van mening dat iedereen goed voor zijn/haar huid kan zorgen. Het is tenslotte het grootste orgaan wat ons veel informatie kan verschaffen over wel of niet goed functioneren van ons lichaam. Uiteindelijk heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben sinds 2003 een gediplomeerd huidspecialiste en sinds 2009 gecertificeerd haarstyliste. Sinds januari 2019 mag ik ook coach van het Straight away dieet aan het lijstje toevoegen. 

Op 12 oktober 2018 hebben wij de deuren van het Lifestyle Beauty Center Lansingerland geopend. Mooi gezegd is onze 'core business' de schoonheidssalon. Met 3 behandelkamers zijn we gevestigd aan de Kerksingel 27 in Berkel en Rodenrijs. Binnen ons concept vindt je ook 2 kaptafels, een PediSpa bank voor 2 personen en een nageltafel. 

Tevens bieden we ZZP'ers de mogelijkheid tot het huren van een werkplek om zo zelfstandig hun eigen klantenbestand te bedienen en toch als team te functioneren. Hierdoor ontstaat 'cross selling' en versterken wij elkaar in onze dienstenaanbod. 

Graag tot ziens in ons "Total Beauty Concept Store"Ons Lifestyle Beauty Center

Waarom Lifestyle Beauty Center Lansingerland? 

Omdat wij als speciaalzaak in samenwerking met de beste leveranciers kiezen voor kwaliteit, educatie, vakmanschap en ervaring!


Dermalogica 30 jaar educatie, onderzoek en professioneel advies. Een no-nonse merk dat altijd streeft naar een gezonde en mooie huid. Geen standaard menu maar behandelingen op maat gemaakt door persoonlijke benadering en afgestemd op huidbehoefte;

SEYO TDA een innovatief life science bedrijf biedt een therapiesysteem om werkzame bestanddelen op een zachte niet-invasieve manier naar de diepste lagen van de huid te transporteren; 

CARITA Paris sinds 1945 pioniers in de huidverzorging en brengt als eerste de 'My CLE' een professioneel apparaat met LED en Microstromen voor thuisgebruik uit. Een combinatie van wetenschap en natuur om het hart van de huid te stimuleren. Luxe resultaatgerichte huid-verbeterende gezichtsbehandelingen;

L'Oreal Professonnel meer dan 100 jaar geleden een echte haarkleur start up was. Oprichter Eugene Schueller, de eerste veilige haarkleuring lanceerde ter wereld, zij expert zijn in haarverzorging en de kunst van het hairstylen beheersen. 

En wanneer het met huidverzorging alleen niet meer lukt dan helpen we moeder natuur met een klein prikje uitgevoerd door cosmetisch arts drs. Robert Schoemacher.
 

Bellen
Info