Lifestyle Beauty Center Lansingerland

FEEL FABULOUS EVERYDAY !

Service Menu

Face Mapping® 

Huidanalyse (10 minuten, gratis)

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies. bij een FaceMapping®


FaceFit 

10 minuten, €10 of €0*)

FaceFit is een 10-minuten behandeling, aan de Skin Bar gericht op een bepaald product of thema, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van professional-only producten en/of (hand)apparatuur. De behandeling is inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik van producten. De ideale behandeling voor een snelle boost van de huid!


ProSkin30

30 minuten (€49 of €0**)

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op de persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.


Proskin60

60 minuten (€89)

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. 

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.


 * Gratis FaceFit bij besteding vanaf €75 aan producten in de winkel

** Gratis ProSkin30 bij besteding vanaf €150 aan producten in de winkel


 

Bellen
Info