Lifestyle Beauty Center Lansingerland

FEEL FABULOUS EVERYDAY !

RVB LAB 'the Real Italian make-up'

Een touch-up na een behandeling tot een complete shoot. Wij verzorgen in de salon uw make-up met de producten van RVB Lab. The real Italian make-up van international make-up artist Diego dalla Palma met diepe kleurpigmenten en mooie texturen.Wie is Diego Dalla Palma?

Het was Diego dalla Palma zelf die RVB Lab oprichtte in Milaan aan het einde van de jaren 70. Diego dalla Palma heeft een revolutie ontketend in de wereld van make –up wat hem de best bekende Italiaanse imago expert in de wereld maakte, in the New York Times gedefinieerd als “De Italiaanse profeet van make up”.

Met de ongebruikelijke beeldvorming, tijdloze elegantie en professionele inhoud staat het merk symbool voor Italiaanse en Internationale beautyprofessionals.

Diego dalla Palma heeft een internationale reputatie wegens de voorname professionaliteit van de producten en vooral dankzij de kleurpaletten. Texturen van de nieuwste generatie, hoge toepasbaarheid, uithoudingsvermogen en gemak zijn de meest effectieve oplossingen voor professionele make-up voor gezicht, ogen, lippen en handen.

De make-up producten worden gemaakt met behulp van state-of-the-art composities. Texturen van de nieuwste generatie, kwaliteit, hoge toepasbaarheid, long lasting en gemak zijn de meest effectieve
oplossingen voor professionele make-up voor gezicht, ogen, lippen en handen. Iedere collectie biedt de mogelijkheid om elk type look te creëren.

RVBLAB is een professionele make-up met hoogwaardige ingrediënten en een goede prijs/kwaliteitverhouding. De producten zijn vrij van zware metalen zoals nikkel, lood, chroom en zijn daarnaast gluten- en dierproefvrij. De nagellakken bevatten geen formaldehyde, harsen, tolueen, kamfer of ftalaten.


RVBLab 'the Real Italian make-up'

Portfolio Sandra Linkerhof
Portfolio Sandra Linkerhof B/W


MAKE-UP WORKSHOP

Maak kennis met RVBLab ‘the Real Italian Make-up’ 


Tijdens de workshop leren wij jou hoe je een mooie make-up kan aanbrengen en je sterkste punten van je gezicht kan accentueren.

Welke soorten foundations zijn er en wat zijn de verschillen? Of kom eens uit je comfort zone en probeer een andere kleur oogschaduw. Tijdens de workshop kan en mag je alles uitproberen en kan je ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

☀️Wanneer: 30 oktober 2019
☀️Tijd: 10:00-12:00 uur
☀️Waar: Kerksingel 27, Berkel en Rodenrijs
☀️Kosten: €25,= (bij aankoop van €75,00 aan producten vervalt het inschrijfgeld)
☀️Goodiebag.


 

ARTDECO

 

Om uw assortiment thuis up-to-date te houden hebben wij ARTDECO in ons assortiment. Ideaal te combineren en makkelijk te vervangen. Bevalt een kleur niet of wil je eens iets anders uitproberen, de make-up boxen maken ontelbaar combinaties mogelijk tegen een redelijke prijs.


Customize your Make-up Box!

Kies kleur en stel zelf je oogshadow box samen. Ontelbare kleurcombinaties! Of kies één van de andere producten van ARTDECO. Ruime keuze uit mascara's, eyeliners, lipsticks en meer!

Duobox | Triobox | Quatrobox | Quadratbox | Magnum

  • Oogschaduw € 5,45 p/st.
  • Blusher € 9,85
  • Duobox € 7,65
  • Triobox €10,95
  • Quatrobox € 13,15
  • Magnum €16,45

Voorbeeld prijsopbouw Duobox €18,55

Box € 7,65 + Oogschaduw 2x € 5,45 p/st. = Totaal € 18,55

 

Bellen
Info