Make-up

Visagie       ARTDECO MAKE-UP

21 oktober 2009 heb ik bij Leco van Zadelhoff een training gevolgd. Een hele leerzame dag vol tips & tricks. Zijn technieken pas ik tot op de dag van vandaag nog steeds toe. Zelf mocht ik ook de lecolook ervaren :)  echt superleuk!


Visagie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het accentureren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. Het woord 'visagie' is afgeleid van het Franse woord visage, dat 'gezicht' betekent.

Bij Lifestyle Beauty Center verzorgen wij uw make up in de salon met het merk ARTDECO. Een Duits merk van hoogwaardige kwaliteit. ARTDECO heeft een internationale reputatie wegens de voorname profesionaliteit van de producten en vooral dankzij de kleurpaletten. De texturen zijn van de nieuwste generatie, hebben een hoge toepasbaarheid, uithoudingsvermogen en gemak. Dit zijn de meest effectieve oplossingen voor profesionele make up voor gezicht ogen, lippen en handen.


Onze make up diensten:

Dagmake-up   Avondmake-up   Bruidsmake-up   

Dag make-up: heeft een lichte foundation als basis en richt zich op het aanzetten van de wenkbrauwen, ogen, wangen en lippen. Het gezicht krijgt hierdoor een frisse sprankelende uitstraling.

Avond make-up: een avond make up heeft net een beetje meer.... Kleuren zijn wat donkerder en de aanzet is wat steviger en soms een beetje glamour. Geschikt voor een speciale gelegeheid of feestje!

Bruids make-up: een bruidsmake-up wordt aangepast op jouw persoonlijkheid, jurk en kapsel. Op deze mooie dag wil je dicht bij jezelf blijven en toch stralen. Daarnaast wil je je de hele dag prettig voelen én je wil dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten. Voor een bruidsmake-up is een goede voorbereiding belangrijk, we adviseren altijd een proefmake-up zodat we alles goed kunnen doorspreken. 

Workshop: wil je advies over juist make up gebruik kom dan naar één van onze workshops. 4x per jaar organiseren we een workshop waarin we je alle trucjes leren en je alle producten kan ervaren.

© 2020 - 2022 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss