HIFU FACELIFT

HIFU facelift zonder operatieHIFU 3D / 5D - Lifting & tightening

Wat is HIFU?

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Bij deze behandeling worden er intensieve ultrageluid energie pulsen in diepere huidlagen afgegeven, waardoor de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. De pulsen die worden afgegeven bestaan uit geluidstrillingen die in alle drie de verschillende en dus ook in de diepere huidlagen doorwerken, terwijl de bovenste huidlaag intact blijft. De hoogfrequente geluidstrillingen produceren energie, die in de huid worden omgezet in warmte. Door deze warmte wordt de huid opgevuld met nieuw weefsel waardoor rimpels verfijnen en de huid verstrakt. De ultrasound bevordert de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Hierdoor zal de huid verbeteren en verstevigen. Het liftend effect zal geleidelijk ontstaan én langdurig behouden blijven!

Waarom HIFU?

De behandeling is voor iedereen die er beter of jonger wil uitzien en dan bij voorkeur zonder snijden en downtime. HIFU is een vervangende en haalbare optie voor degene die de weg naar de injectables en operatie willen uitstellen. 

Voor wie?

De behandeling is het meest geschikt voor degene waarbij huidveroudering zichtbaar wordt en voor alle huidskleuren. 

Wat doet het?

Door de behandeling wordt een collageenproces op gang gebracht tot diep in de huid; de SMAS laag. 

Hoe vaak?

Afhankelijk van leeftijd en huidconditie volstaat 1-3 behandelingen per jaar. 

  • 18-30: 1x per jaar
  • 30-45: 1-2x per jaar 
  • >45: 2-3x per jaar

Behandeling:

Voorafgaand aan de behandeling vindt een uitgebreide huidanalyse en intake plaats. Tijdens de intake bespreken we alle indicaties en contra-indicaties en behandelplan. Een intake is altijd GRATIS! 

 

<< home

 

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss