WHERE LIFESTYLE MEETS BEAUTY

Sandra Linkerhof eigenaresse Lifestyle Beauty Center LansingerlandNice to meet you!

Ik ben Sandra Linkerhof, eigenaresse van hét meest complete Beauty Center voor cosmetische en medische behandelingen in het centrum van Berkel en Rodenrijs.

De 5 pijlers schoonheidssalon, kapsalon, bodycare, retail en webshop zijn op 12 oktober 2018 samengebracht in het Lifestyle Beauty Center Lansingerland. Al sinds 2003 is mijn 'core business' de schoonheidssalon. Daarin werken we samen met jou, na een uitgebreide gratis huidanalyse, aan een meest gezonde huid. In de kapsalon verzorgen we je haar met kwaliteitsproducten en voor je lichaamsverzorging verkopen wij de heerlijke bodyproducten en geuren van Atelier Rebul, Sprekenhus en Marc Inbane.

Of je kiest 1 van de pijlers.... :)

Onze experts voorzien jou van professioneel product advies en we verkopen het complete assortiment van Dermalogica, REN, Living Proof en Atelier Rebul; onze huismerken. Je kan ook gewoon even rustig komen winkelen onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Tevens bieden we ZZP'ers de mogelijkheid tot het huren van een werkplek om zo zelfstandig hun eigen klantenbestand te bedienen en toch als team te functioneren. Hierdoor ontstaat 'cross selling' en versterken wij elkaar in onze dienstenaanbod.

Join our team! Onderstaande ondernemers gingen je al voor:

Graag tot ziens in SAN's Lifestyle Beauty Center Lansingerland

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss