Join our team

Salon huur en vacatures

Lifestyle Beauty Center Lansingerland is een uniek beauty shop-in-shop concept in het centrum van Berkel en Rodenrijs. In onze 100m2  grote salon werken zelfstandig ondernemers allen met jarenlange ervaring. Ze hebben allemaal een eigen bedrijf, bedienen hun eigen klantenbestand, beheren zelf hun agenda en doen zelf hun administratie.

We hebben één ding gemeen; onze zelfstandigheid, het werken op locatie en de gezelligheid van een team. 

Ik ben Sandra Linkerhof, eigenaresse van Lifestyle Beauty Center Lansingerland en kom graag met jou in contact! 


* WE ARE HIRING! 

We zijn op zoek naar een leuke, spontane communicatief vaardige schoonheidsspecialiste en/of huidtherapeute die voor 16-24 uur per week en op woensdag als vaste dag beschikbaar is. We zoeken iemand die ons kan ondersteunen in zowel de cabine als in de salon. Je taken zullen bestaan uit het uitvoeren van schoonheidsbehandelingen met/of zonder apparatuur, het geven van professioneel productadvies en het verkopen van onze retail producten. 

Wil je meer informatie over de functie neem dan contact met ons op. We maken eerst een afspraak voor een informeel kennismakingspraatje onder het genot van een kopje koffie of thee zodat we elkaar een beetje leren kennen. En als jij die match bent met een passie voor huidverzorging, dan ben jij degene waarmee we graag een langdurige samenwerking aangaan. 

Stuur je liever eerst je CV? Geen probleem, mail je cv naar info@lifestylebeautycenter.nl of stuur hem naar Kerksingel 27, 2651 CC Berkel en Rodenrijs. 


* VERHUUR!

Wij zijn tevens op zoek naar zzp'ers die hun vak op profesionele manier willen uitvoeren op een A1 locatie in het centrum van Berkel en Rodenrijs. De kracht van Lifestyle Beauty Center zit hem in het bundelen van kwaliteit en samenwerking. Hierdoor ontstaat crosselling en bieden we de klanten een totaal concept.

We zoeken een:

  • pedicure
  • medisch pedicure

We hebben nog 1 cabine in de verhuur, ben jij die vakvrouw die niet meer vanuit huis wil werken en meer profesionaliteit wil kom dan eens praten. We bieden diverse huuropties.

Heb je interesse in het huren van een werkruimte neem dan contact op.


* DEZE ONDERNEMERS GINGEN JE AL VOOR:


shop-in-shop-concept

 

© 2020 - 2022 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss