Gratis huidanalyse

Wat we doen?

Met speciaal ontwikkelde microscopisch camera-apparatuur brengen wij uw huidtype en huidconditie in minder dan 10 minuten in kaart. Deze innovatieve methode maakt het mogelijk uw huid tot wel 30x dieper te kunnen bekijken dan met het blote oog. 

Wat we meten?

Deze methode maakt het mogelijk uw huid te meten op hydratatie, elasticiteit, talg, poriegrootte, hyperpigmentatie, acne, rimpeldiepte en zelfs gevoeligheid. Door de foto's te vergelijken met voorgaande analyses wordt de voortgang van uw behandeling inzichtelijk gemaakt.

Resultaat:

De diagnose van de meting biedt de mogelijkheid productadvies op maat aan te bevelen. Want alleen door juist productgebruik bereikt u de gewenste resultaten en kunnen huidproblemen voorkomen worden.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis huidanalyse!

Afspraak maken


Welk huidtypen heb ik?

Normale huid

De normale huid heeft kleine poriën en een egale teint. De vocht- en vetbalans is uitstekend en er zijn geen glimmende of schrale plekjes. 

Vette huid

De vette huid heeft grove poriën en maakt meer dan gemiddeld talg aan waardoor de huid gaat glimmen. Men heeft vaker last van pukkels en puistjes en mee-eters. Tevens kan de huid vochtarm zijn. 

Droge huid

De droge huid voelt vaak schraal en trekkerig aan, meestal na het wassen. De huid heeft een fijne structuur. Bij extreme droogte kan de huid er schilferig uitzien. 

Gecombineerde huid

De gecombineerde of gemengde huid bestaat eigenlijk uit twee huidtypen. De wangen zijn droog, terwijl de neus, kin en het voorhoofd ( de T-zone) vet zijn. De huid produceert op die plekken teveel talg en ziet er daardoor glimmend uit.

Gevoelige huid

Een gevoelige huid is vaak droog en geeft snel een reactie op irriterende factoren. Het klimaat, reinigingsproducten, stress, verwarming of airconditioning kunnen al snel voor een reactie zorgen. Dit uit zich in rode vlekjes, schilfers, jeuk, roodheid en/of een branderig gevoel. 


Huidverzorgingsproducten

 

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss