Gratis huidanalyse

Wat we doen?Huidanalyse

Met speciaal ontwikkelde microscopisch camera-apparatuur brengen wij uw huidtype en huidconditie in minder dan 10 minuten in kaart. Deze innovatieve methode, met een superzoom 20 megapixel camera, maakt het mogelijk uw huid tot wel 30x dieper te kunnen bekijken dan met het blote oog. 

Wat we meten?

Deze methode maakt het mogelijk uw huid te meten op porien - talg/acne - rimpels & fijne lijntjes - textuur - pigmentatie/vlekken - vochtgehalte - elasticiteit - zondschade en gevoeligheid. Door de foto's te vergelijken met voorgaande analyses wordt de voortgang van uw behandeling inzichtelijk gemaakt.

Resultaat:

De diagnose van de meting biedt de mogelijkheid productadvies op maat aan te bevelen. Want alleen door juist productgebruik bereikt u de gewenste resultaten en kunnen huidproblemen voorkomen worden.

Contra-indicaties:

  • zwangerschap
  • licht overgevoeligheid
  • besmettelijke huidziekten zoals o.a. herpes simplex en impetigo (krentebaard)

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw huid adviseren wij u met een gereinigd gelaat zonder gebruik te maken van exfolierende producten naar de salon te komen. Ook het gebruik van crèmes en/of foundation raden wij af. 

Maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis huidanalyse!

Afspraak maken

 

© 2020 - 2022 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss