Lang haar

Lang haar tips & tricksKAPSEL Bij dit kapsel is eerst aan de voorzijde een lok afgedeeld en bij elkaar gehouden, zodat hij in een omgekeerde V-vorm (concave) kon worden gesneden. Door die vorm valt het haar als vanzelf mooi rondom het gezicht naar achteren. Vervolgens werden de zijkanten in een zagzagvorm afgedeeld en op de lok aangesloten. Tenslotte is de bovenpartij recht naar boven gehaald en grof ingeknipt, met aansluiting op de langste lengte van de lokpartij aan de voorkant. Zo ontstaat een kapsel met een natuurlijke look en met respect voor de contourlijn en de lengtes.

KLEUR De subtiele kleuring is een balayagetechniek. Door gebruik te maken van een folietechniek ontstaan sneeuwwitte gehightlighted plukjes. Door gebruik te maken van een toner onstaat een expressotint met een mauve ondertoon. Een toner geeft een extra karakter aan highlights.

STYLING Het haar is in model geföhnd met een ronde borstel. Door de borstel even in het haar te laten zitten kan het goed afkoelen waardoor het meer stevigheid aan de slag of krul geeft. Het haar is uitgekamd met een grove kam en licht gefixeerd met een hairspray. Een beetje glansspray zorgt voor een geraffineerde shimmer.

 

kapper berkel en rodenrijs afspraak maken

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss