Afslanken

Koolhydraatarm dieet

Gezond afvallen met eiwit maaltijdvervangers van AVI-SLANK 

Als u graag een gezond gewicht wilt bereiken heeft u vast wel eens van maaltijdvervangers gehoord. AVI-SLANK is een maaltijdvervanger. Maar niet zo maar één! Deze maaltijdvervanger bevat vier soorten eiwitten waaronder viscollageen. Tevens bevat AVI-SLANK de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen. Inname van extra voedingssupplementen is dus niet nodig. AVI-SLANK is dus een zeer gezonde maaltijd! AVI-SLANK is eiwit- en vezelrijk. Het bevat vitaminen, mineralen en collageen. Verkrijgbaar in verschillende lekker smaken: aardbei, banaan, bosbessen, cappuccino, chocolade en vanille. Het is gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar.

Goede voeding voor wie af wil vallen

Eiwitten zijn goede voeding voor wie wil afvallen. Dat hebben wetenschappers uitgezocht. Het zijn bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om onze botten en spieren te onderhouden. Wanneer u eiwitten eet zult u minder honger hebben. Eiwitten zijn vrij lastig te verteren en daardoor heeft u lang een verzadigd gevoel. Bekend is dat eiwitten een sterker verzadigend effect hebben dan koolhydraten en vetten. Daarnaast zorgen de eiwitten ervoor dat er tijdens het lijnen minder spierweefsel wordt afgebroken. En dat is weer belangrijk om na het dieet op gewicht te blijven.

Makkelijk energie verbranden

Uw lichaam gebruikt de aminozuren in eiwit om spierweefsel te bouwen, wat u niet alleen sterker en strakker maakt maar ook calorieën verbrandt. Spierweefsel houdt de stofwisseling hoog waardoor u makkelijker energie verbrandt. Wie wil afvallen, zou zich dus eigenlijk moeten richten op het kweken van extra spieren. En het mooie is: spieren kweekt u met… (extra) eiwitten. Daarbij zit wel een addertje onder het gras. Spieren bouwt u alleen op als u ze aan het werk zet. Het heeft dus geen zin om in de luie stoel bijvoorbeeld een eiwitshake te drinken en te wachten tot de biceps groeien. Die spieren moeten ook aan het werk. Maar wie zijn spieren traint en voedt met eiwit, wordt ruimschoots beloond: meer kracht en energie, een beter figuur en een stofwisseling op een hoger peil.

Voor het beste resultaat adviseren wij AVI-SLANK onder begeleiding te volgen. 

 

Feel Great Every Day!


 

Sorteer op
© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss