ProSkin gezichtsbehandeling

ProSkin

  • FaceFit is een 10-minuten behandeling, aan de Skin Bar gericht op een bepaald product of thema, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van professional-only producten en/of (hand)apparatuur. De behandeling is inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik van producten. De ideale behandeling voor een snelle boost van de huid!

 

  • Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op de persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

 

  • Een uitgebreide 60 minuten gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

ProSkin Expert Active

  • Deze Expert 30 minuten behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s meest krachtige peeling. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

 

  • De ultieme, gepersonaliseerde 60 minuten gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling: Pro Power Peel. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet, waaronder microdermabrasie, microneedling en LED. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Afspraak maken

 

 


Dermalogica huidverzorgingsproducten

 

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss