Visagie behandeling

Visagie


Visagie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het accentureren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. Het woord 'visagie' is afgeleid van het Franse woord visage, dat 'gezicht' betekent.

Bij Lifestyle Beauty Center verzorgen wij uw make up in de salon met het merk ARTDECO. Een Duits merk van hoogwaardige kwaliteit. ARTDECO heeft een internationale reputatie wegens de voorname profesionaliteit van de producten en vooral dankzij de kleurpaletten. De texturen zijn van de nieuwste generatie, hebben een hoge toepasbaarheid, uithoudingsvermogen en gemak. Dit zijn de meest effectieve oplossingen voor profesionele make up voor gezicht ogen, lippen en handen.


21 oktober 2009 heb ik bij Leco van Zadelhoff een training gevolgd. Een hele leerzame dag vol tips & tricks. Zijn technieken pas ik tot op de dag van vandaag nog steeds toe. Zelf mocht ik ook de lecolook ervaren :)  echt superleuk!

Leco-van-Zadelhoff           


Onze make up diensten:

Make-up touch-up: een make up die zich voornamelijk richt op het aanzetten van de wenkbrauwen, ogen en lipppen.

Dag make-up: met een foundation als basis en het aanzetten van de wenkbrauwen, ogen wangen en lippen krijgt het gezicht een frisse sprankelende uitstraling.

Avond make-up: een avond make up heeft net een beetje meer.... Kleuren zijn wat donkerder en de aanzet is wat steviger en soms een beetje glamour. Geschikt voor een speciale gelegeheid of feestje!

Wil je advies over juist make up gebruik kom dan naar één van onze workshops. 4x per jaar organiseren we een workshop waarin we je alle trucjes leren en je alle producten kan ervaren. 

Visagie afspraak maken

 

 

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss