Permanente make-up behandeling

Wie is Mandy Jelsma?  

Mandy Jelsma is naast huidspecialist sinds 2003 gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Mandy voldoet aan alle eisen en is de vergunning van de GGD aanwezig. Op veiligpmu.nl vindt u meer informatie over permanente make-up en de wetgeving waarop de vergunning is gebaseerd. Mandy is zowel nationaal als internationaal actief en op beauty beurzen geeft zij regelmatig demonstraties over het zetten van permanente make-up. Mandy bezoekt Lifestyle Beauty Center op afspraak. 

Een recente ervaring van mijn klant, Sonja Silva, wil ik graag met u delen. 

"Ik werd laatst aangesproken door een hele lieve dame toen ik bij de fysio zat. Mag ik jouw wenkbrauwen eens goed bekijken, zijn die echt?!. Toen ik vertelde dat ze met permanente make up gezet zijn, viel ze bijna van haar stoel! Wow! Jij hebt de perfecte wenkbrauwen, zei ze!" 

Als dat geen compliment is!

Neem contact op voor meer informatie! 


SCALP MICROPIGMENTATIE

Wie is Albert Jelsma?

Na vele jaren in het bedrijfsleven actief te zijn geweest heeft Albert Jelsma uiteindelijk de stap gezet om als zelfstandige aan het werk te gaan. Albert heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van Scalp Micropigmentatie. Micropigmentatie is in 2006 in Amerika ontstaan en waait inmiddels over naar Europa. Haarverlies is namelijk een veel voorkomend probleem en door middel van Scalp Micropigmentatie kan hij een oplossing bieden. De techniek maakt het mogelijk om bijvoorbeeld littekens of Alopecia te camoufleren. Maar ook kruinen of scheidingen kunnen worden opgevuld. 

Scalp Micropigmentatie is het plaatsen van micro-dots op de huid. Een behandeling met Scalp Micropigmentatie bestaat uit 3 sessies met een tussenpose van minimaal 10 dagen en kan variëren van 1-3 uur per sessie afhankelijk van het te behandelen gebied.

Albert Jelsma bezoekt onze salon op afspraak. Neem voor prijzen en/of informatie contact met ons op!

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss