Permanente make-up behandeling

Wie is Mandy Jelsma?  
 

Na een gedegen opleiding ging Mandy Jelsma, in 2002 als één van de eersten aan de slag met PMU. En nog elk jaar volgt ze de laatste nationale en internationale congressen en masterclasses voor de nieuwste inzichten en technieken. 

Duizenden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je dus voor in de heerlijke, behandelstoel van mijn salon. Na al die jaren weet zij precies wat er wel of niet bij iemand past en ziet ze vaak bij de deur al welke kleur het moet worden. 

Ze neemt alle tijd, omdat Mandy snapt dat het spannend is. Ze gaat eerst samen met jou net zo lang tekenen en kijken, tot jij tevreden zijn over de vorm en de kleur.

Mandy werkt GGD gecertificeerd volgens de normen van het Landelijk Centrum Hygiëne & Veiligheid, dus je bent echt in veilige en kundige handen!

Neem contact op voor informatie of voor een afspraak. Mandy is 1 keer per maand op vrijdag aanwezig. Bel: t. 010-2236031


SCALP MICROPIGMENTATIE

Wie is Albert Jelsma?

Na vele jaren in het bedrijfsleven actief te zijn geweest heeft Albert Jelsma uiteindelijk de stap gezet om als zelfstandige aan het werk te gaan. Albert heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van Scalp Micropigmentatie. Micropigmentatie is in 2006 in Amerika ontstaan en waait inmiddels over naar Europa. Haarverlies is namelijk een veel voorkomend probleem en door middel van Scalp Micropigmentatie kan hij een oplossing bieden. De techniek maakt het mogelijk om bijvoorbeeld littekens of Alopecia te camoufleren. Maar ook kruinen of scheidingen kunnen worden opgevuld. 

Scalp Micropigmentatie is het plaatsen van micro-dots op de huid. Een behandeling met Scalp Micropigmentatie bestaat uit 3 sessies met een tussenpose van minimaal 10 dagen en kan variëren van 1-3 uur per sessie afhankelijk van het te behandelen gebied.

Albert Jelsma bezoekt onze salon op afspraak. Neem voor prijzen en/of informatie contact met ons op! t. 010-2236031

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss