Pro Bright

Vitamine-C behandeling

Dermalogica's Pro Bright Expert Active is een hoog-intensieve 3 stappen treatment van 30 minuten om de opname van Vitamine C in jouw huid te boosten. Deze intensieve behandeling van 30 minuten bestaat uit 3 verschillende stappen:

 1. Peeling: de chemische peeling met 30% melkzuur verheldert en hydrateert, vermindert de eerste tekenen van veroudering en helpt bij het egaliseren van de huidskleur. Door deze diepe peeling neemt jouw huid het serum en het masker beter op voor maximaal resultaat. 
 2. Serum: een krachtig professioneel serum met ultrastabiele vitamine C complex dat jouw huid verheldert, verstevigt en zichtbare fijne lijntjes en rimpels vermindert.
 3. Masker: een bio-activerende gezichtspakking met grapefruit die je huid verkoelt, verstevigt en lift. Onder deze pakking wordt het vitamine C serum met een super hydraterend masker aangebracht zodat deze nog beter wordt opgenomen door je huid. Met het verwijderen van deze pakking onthullen we jouw stralende, heldere huid!
   

- De Pro Bright Expert Active wordt in een kuur van 3 behandelingen aangeboden met steeds 12-14 dagen tussen de behandelingen.
- Daarnaast ondersteun jij thuis je huid met nóg meer vitamine C met het Biolumin-C serum (30ml), Biolumin-C moisturizer en het Biolumin-C Eye Serum (15ml).

Vitamine C afspraak maken

Sorteer op
 • Dermalogica Biolumin-C Serum
  Dermalogica Biolumin-C Serum

  Dermalogica’s BioLumin-C Serum combineert een ultrastabiel Vitamine C complex met geavanceerde biotechnologie om de natuurlijke kracht van Vitamine C te leveren daar waar dit het meest nodig is. BioLumin-C doet meer dan alleen…

  € 95,00
 • Dermalogica BioLumin-C Eye Serum
  Dermalogica BioLumin-C Eye Serum

  Onze ogen hebben behoefte aan een boost en Vitamine C is één van de krachtigste beschikbare antioxidanten, terwijl het ook zacht genoeg is voor het delicate ooggebied. BioLumin-C Eye Serum zet Dermalogica’s ultra-stabiele en…

  € 76,00
 • Dermalogica Biolumin-C Gel Moisturizer
  Dermalogica Biolumin-C Gel Moisturizer

  ∙ Verheldert de huid direct
  ∙ Egaliseert de huid na verloop van tijd
  ∙ Hydrateert voor een healthy glow
  ∙ Stimuleert de celvernieuwing

  Hydrateer & verhelder

  De huid krijgt een hoop te verduren. Elke dag zorgen…

  € 69,00
 • Dermalogica Power Bright Dark Spot Serum
  Dermalogica Power Bright Dark Spot Serum

  ∙ serum tegen hyperpigmentatie
  ∙ vervaagt pigmentvlekken
  ∙ verheldert en boost de uitstraling van de huid
  ∙ huiden met hyperpigmentatie en onegale huidskleur
  ∙ helpt bij het voorkomen van toekomstige pigmentschade

  Spots…

  € 103,00
© 2020 - 2022 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss