KAPSALON

Lifestyle Beauty Center biedt meer...…… want bij een conceptstore hoort niet alleen huidverzorging; we zijn ook kapper.

Wassen, knippen, kleuren, föhnen!
Wij knippen, kleuren, föhnen en stylen je haar. Tevens verzorgen je haar met kwaliteitsproducten van Living Proof. Door gebruik te maken van producten die vanuit de wetenschap zijn ontwikkeld is het goed verzorgd en blijft het er langer mooi uitzien. Tevens verzorgen we je make-up

Kwaliteit!
Om kwaliteit te kunnen waarborgen laten wij ons regelmatig bijscholen. Voor kniptrainingen kiezen we voor collega's uit het kappersvak en onze kleuringen voeren wij uit met ons huismerk
INOA van L'Oreal professionnel. Deze professionele, ammoniakvrije en op oliebasis haarverfsysteem maakt het haar intens, glanzend en rijk aan pigment. 

Persoonlijk!
Wij nemen de tijd voor je en luisteren altijd eerst naar je wensen, kijken naar je persoonlijkheid en samen streven we naar de zo mooi mogelijke coupe en kleur die ook thuis goed te onderhouden is. 

 

kapper berkel en rodenrijs afspraak maken


   

 


Feel Beautiful Every Day!


 

Sorteer op
per pagina
 • Living Proof Perfect Hair Day (Phd) Shampoo
  Living Proof Perfect Hair Day (Phd) Shampoo

  Living Proof Perfect hair DayTM (PhD) Shampoo is een revolutionaire shampoo die ervoor zorgt dat het haar er mooi en gezond uitziet en helpt om het haar langer schoon te laten voelen.

  ∙ 236ML

  € 28,70
 • Living Proof Perfect Hair Day (Phd) Conditioner
  Living Proof Perfect Hair Day (Phd) Conditioner

  Living Proof Perfect hair DayTM (PhD) Conditioner is een revolutionaire, gewichtsloze conditioner die ervoor zorgt dat je haar er gezonder uitziet.

  ∙ 236ML

  € 28,70
 • Living Proof Perfect Hair Day (Phd) Weightless Mask
  Living Proof Perfect Hair Day (Phd) Weightless Mask

  Living Proof Perfect hair Day TM (PhD) Weightless Mask is een foolproof, gewichtloos, silicoonvrij masker dat de 5 benefits van gezond haar biedt: glanzend, volumineus, gevoed, sterk en gepolijst haar.

  ∙ 200ML

  € 37,30
 • Living Proof Perfect Hair Day (Phd) 5- in 1 Styling Treatment
  Living Proof Perfect Hair Day (Phd) 5- in 1 Styling Treatment

  Living Proof Perfect hair DayTM (PhD) 5-in-1 Styling Treatment is een geniale styling behandeling waarmee je kunt stylen en verzorgen in één stap. Ideaal voor zachtheid, volume, conditionering, versterking en polijsten.

  ∙ 60ML

  € 15,35
 • Living Proof Perfect Hair Day (Phd) NightCap Overnight Perfector
  Living Proof Perfect Hair Day (Phd) NightCap Overnight Perfector

  Living Proof Perfect hair DayTM (PhD) Night Cap® Overnight Perfector is een eenvoudig te gebruiken, gewichtsloze behandeling die in slechts 1 nacht zorgt voor meer glans, levendigheid en handelbaar haar wat minimaal een week lang…

  € 32,70
 • Living Proof Perfect Hair Day (Phd) Dry Shampoo
  Living Proof Perfect Hair Day (Phd) Dry Shampoo

  Living Proof Perfect hair DayTM (PhD) Dry Shampoo is een droogshampoo die het haar echt schoon maakt en olie/vet, zweet en geurtjes verwijdert.

  ∙ 198ML

  € 28,70
 • Living Proof Perfect Hair Day (Phd) In-Shower Styler
  Living Proof Perfect Hair Day (Phd) In-Shower Styler

  Living Proof Perfect hair DayTM (PhD) In-Shower Styler is een innovatief stylingsproduct die je aanbrengt in de douche en licht uitspoelt. Dit product creëert meer body, verzacht en versterkt de natuurlijke textuur en glans bij…

  € 28,70
 • Living Proof Perfect Hair Day (Phd) Body Builder
  Living Proof Perfect Hair Day (Phd) Body Builder

  Living Proof Perfect hair DayTM (PhD) Body Builder is een persoonlijk aanpasbare spray die het haar direct meer body geeft, zonder het te verzwaren en zonder dat het haar soepelheid verliest. Dit product heeft een lichte…

  € 32,70
 • Living Proof Perfect Hair Day (Phd) Triple Detox Shampoo
  Living Proof Perfect Hair Day (Phd) Triple Detox Shampoo

  Living Proof Perfect hair Day TM (PhD) Triple Detox Shampoo is een diep reinigende en kleurveilige shampoo die de drie grootste oorzaken van build-up voorzichtig van het haar verwijdert: producten, vervuiling en hard water.

  ∙…

  € 28,70
 • Living Proof No Frizz Vanishing Oil
  Living Proof No Frizz Vanishing Oil

  Living Proof No Frizz Vanishing Oil is een silicoonvrije, lichtgewicht en snel absorberende olie die bescherming biedt tegen pluis, het haar hydrateert en zorgt voor glad en glanzend haar dat gezond aanvoelt.

  ∙ 50ML

  € 27,90
 • Living Proof Full Shampoo
  Living Proof Full Shampoo

  Living Proof Full Shampoo is een milde, maar grondige, shampoo die fijn, plat haar transformeert naar haar dat eruitziet, voelt en zich gedraagt als natuurlijk dik en vol haar.

  ∙ 236ML

  € 28,70
 • Living Proof Full Conditioner
  Living Proof Full Conditioner

  Living Proof Full Conditioner is een lichtgewicht conditioner die zachtheid en glans toevoegt aan het haar. Het transformeert fijn, plat haar naar haar dat eruitziet, voelt en zich gedraagt als natuurlijk vol en dik haar.

  ∙ 236ML

  € 28,70
 • Living Proof Full Root Lift
  Living Proof Full Root Lift

  Living Proof Full Root Lift is een hittegeactiveerde styling spray die de aanzet een boost geeft. Voor een natuurlijk, tastbaar gevoel dat de gehele dag houdt.

  ∙ 163ML

  € 30,70
 • Living Proof Full Thickening Cream
  Living Proof Full Thickening Cream

  Living Proof Full Thickening Cream is een lichtgewicht styling cream die het haar dikker maakt en licht conditioneert. Voor natuurlijke, langhoudende body en voller haar.

  ∙ 109ML

  € 30,70
 • Living Proof Full Thickening Mousse
  Living Proof Full Thickening Mousse

  Living Proof Full Thickening Mousse is een lichtgewicht mousse met een flexibele hold voor een langdurig tastbare body en een vollere look.

  ∙ 149ML

  € 30,70
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2022 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss