MICRONEEDLING

Microneedling behandeling

Een unieke behandelmethode die minimaal invasief is, maar met ongelooflijke resultaten. Kleine micropuncties in de huid activeren de zelfherstellende mechanismen van de huid en stimuleren de collageensynthese. Microneedling is geschikt voor de behandeling van acne, acnelittekens en een onzuivere huid met grote poriën, omdat het herstellend vermogen van de huid wordt gestimuleerd en de teint wordt vernieuwd - de huid ziet er fijner en egaler uit.

Maar microneedling is ook ideaal als antiverouderingsbehandeling. Alle tekenen van veroudering (rimpels, lijntjes, slappe huid, oneffen huid, pigmentvlekken ...) worden zichtbaar verbeterd.

Door de punctie ontstaan ​​ook kleine microkanaaltjes in de huid. Actieve ingrediënten die tijdens de behandeling worden aangebracht, bereiken ook via deze microkanalen de diepere huidlagen en zijn daarom bijzonder effectief.

Microneedling is een behandeling die nauwelijks complicaties veroorzaakt, maar wel effectief is en spectaculaire resultaten geeft over een langere behandelperiode.

Microneedling afspraak maken

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss