Pro Power Peel

Pro Power Peel

De Pro Power Peel is de meest krachtige peeling tot nu toe. Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

Wat houdt een Pro Power Peel in?

In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en celvernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkende en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binne een behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.

Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen varierend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van huidtextuur en hydrateren van de huid.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhandelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power Peel ondegaat. In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen van onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om de huid grondig te laten reinigen.

Nazorg instructies

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldige nazorg-advies en het juiste gebruik van nazorg-producten thuis.

Peeling afspraak maken

© 2020 - 2022 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss