Aquafacial behandeling

Aquafacial


Met dit unieke apparaat voor gezichtsbehandelingen kunnen we ALLE huidtypes en huidcondities effectief en succesvol behandelen. Naast de intensieve diepe reiniging door de 3-fasen aquapeeling, kunnen we ook een grote verscheidenheid aan huidtypes behandelen met radiofrequentie, ionen-lifting en ultrasoon geluid.

AQUAFACIAL

In fase 1 wordt een oplossing met AHA toegevoegd, die de hoornlaag verzacht. Het schurende of afbladderende effect verwijdert niet alleen keratinisatie, maar ook kleine littekens kunnen worden afgeplat door het AHA-zuur.

In fase 2 wordt een oplossing met BHA toegevoegd om overtollig talg te verwijderen. Dankzij het vacuümeffect worden de talgafzettingen uit de poriën losgemaakt en wordt de huid optimaal gereinigd en voorbereid. Zonder druk en zonder pijn. Door de ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen van de BHA-oplossing is de Aqua Facial ideaal voor het behandelen van acne zoals acne vulgaris.

In fase 3 wordt de huid van vocht voorzien. De huid ontspant en is optimaal voorbereid op de volgende behandelingen. Antioxidanten en hyaluronzuur worden in de huid geïntroduceerd via de gefuseerde punt van de werveling. Na de aquapeeling zijn de huidkanalen open en vrij van talgafzettingen. 

Deze niet-invasieve behandeling is gebaseerd op een techniek die leidt tot natuurlijke regeneratie van de huid. Water en vloeistoffen die rijk zijn aan actieve stoffen worden op de huid aangebracht en tegelijkertijd door een vacuüm weer aangezogen, zodat zowel de onzuiverheden als de vloeistof worden verwijderd. Er ontstaat een afbladderend effect. Dode huidcellen worden voorzichtig verwijderd. Dit geeft de huid een impuls voor een snellere zelfherstel.


Door uitbreiding van de behandeling met cosmetische hulpstukken, zoals radiofrequentie, ionen en ultrasound kunnen effectieve werkstoffen worden ingesluisd en getransporteerd naar de dieper gelegen huidlagen.

De radiofrequentie genereert golven die het weefsel in het onderhuidse weefsel verwarmen en de collageenvezels activeren.
Er is een onmiddellijk effect. De huid ziet er steviger, gladder en jonger uit. Radiofrequente behandeling laat zeer goede resultaten zien bij rimpelbehandeling en huidverstrakking. Fijne lijntjes, maar ook diepere rimpels, vooral rond de ogen, lippen, hals of decolleté, zijn goed te behandelen. Sterke warmte opent de poriën, stimuleert de bloedcirculatie en versnelt de stofwisseling.

De ionenlift wordt gebruikt om het huidweefsel te stimuleren en de elasticiteit van de huid te verbeteren, evenals voor diepe infiltratie van actieve ingrediënten met een daaropvolgend depoteffect. De gerichte stroom heeft een stimulerend effect op het zelfgenezingsproces. Het harmoniseert het organisme, normaliseert de functie van het zenuwstelsel, vermindert congestie in de energiestroom en breidt de bloedvaten duurzaam uit. De huidspieren worden versterkt en de cellen worden gestimuleerd. Nieuwe vorming van collageen, hyaluron en elastine.

De ultrasound werkt als een micromassage. De microcirculatie van de huid wordt gestimuleerd en de cel-activiteit wordt verhoogd en het zuiveringsproces wordt ondersteund. De versterking van het bindweefsel wordt in gang gezet. 

Aqua facial afspraak maken

 

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss