LED LICHT HUIDTHERAPIE

LED licht huidtherapie

Een LED-huidtherapie behandeling is een innovatief methode om huidaandoeningen zacht en effectief te behandelen door bestraling met LED-licht. 


Bij lichttherapie met de LED-huidtherapie wordt licht uitgezonden door middel van lichtgevende diodes (LED's) om de celreceptoren te biostimuleren. Door deze stimulatie kan schade veroorzaakt door de zon, het milieu, natuurlijke veroudering en andere externe factoren veilig en pijnloos worden hersteld. De LED-huidtherapie heeft verschillende gekleurde lichtmodi, die elk verschillende effecten op de huid hebben. Zo is er voor elke individuele huidbehoefte de juiste lichttherapie met een optimaal resultaat!

 

 


  • Blauwe straling; de blauwe straling zorgt voor een uitstekende behandeling voor een geïrriteerde of Acne led behandelinggestreste huid die vatbaar is voor uitslag. Puisten en papels, maar ook huidaandoeningen zoals psoriasis, rosacea, acne en eczeem worden verzacht en verlicht. De ontsteking neemt af, de huid wordt egaler en herstelt.

Anti-aging LED therapie

  • Rode straling; de hoogenergetische golflengte van de rode straling dringt diep door in de huid. Het rode licht heeft een activerend en stimulerend effect. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de genezingsprocessen van de huid worden versneld en de huid er voller en stralender uitziet. Bovendien wordt de extracellulaire matrix geregenereerd, waardoor de straling ook een effectieve anti-aging werking heeft.

 

LED licht therapie afspraak maken

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss