Thee

Groene thee dranken van AVI-SLANKGroene thee met citroen afvallen met een coach beautycenter berkel en rodenrijs AviSlank

Deze groene thee is heerlijk van smaak en daarom ideaal om voldoende vocht binnen te krijgen. De groene thee is verkrijgbaar in twee varianten, een warme variant met citroen en bosvruchtensmaak en een koude variant, de frisdrank, met citroensmaak.

 

Waarom is groene thee van AVI-SLANK gezond?

Groene thee ondersteunt het afvallen. Het versnelt de stofwisseling. En hoe sneller de stofwisseling, hoe meer energie er wordt verbrand en hoe sneller u afvalt. Daarnaast zorgt voldoende vocht voor een verzadigd gevoel. Door overdag veel water of groene thee te drinken wordt het lichaam niet alleen gereinigd, maar vermindert ook het hongergevoel. Hierdoor gaat u minder snel snoepen én neemt u dus minder snel toe in gewicht.

Verder bevat groene thee antioxidanten. Deze stoffen helpen om schadelijke invloeden van buitenaf te voorkomen. Groene thee is één van de minst bewerkte theesoorten en bevat hierdoor de meeste antioxidanten. De grote hoeveelheid antioxidanten maken de vrije radicalen onschadelijk. Door groene thee te drinken gaat u veroudering tegen. Het drinken van groene thee past in een gezonde
levensstijl; de heilzame en zuiverende werking maken van deze warme of koude drank een goede aanvulling op een bewust dieet.

Sorteer op
© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss