Sorteer op
Sorteer op

Kettingen

Kettingen

Ontdek de wereld van Deens ontworpen kettingen. Dansk Copenhagen heeft een breed scala aan verschillende stijlen, van statement kettingen tot simpele minimalistische kettingen. Alle kettingen van Dansk Copenhagen zijn gemaakt van pure kwaliteitsmaterialen, verguld met 14 karaats goud, zilver of rhodium, en gebaseerd op het idee om kwaliteitsdesign voor iedereen toegankelijk te maken.

Benadruk uw unieke stijl met kettingen uit het Deense Kopenhagen

Ontdek de kettingcollecties; een brede selectie zilveren en gouden kettingen voor dames en voldoende inspiratie voor jouw persoonlijke stijl. De selectie kettingen biedt alles, van klassieke en elegante kettingen tot grote extravagante kettingen in innovatieve en gedurfde ontwerpen. Als je op zoek bent naar een persoonlijke en unieke uitdrukking, kun je experimenteren met het combineren van onze verschillende kettingontwerpen en contrasten creëren door maten en materialen te combineren. We hebben zowel lange kettingen als korte kettingen, die het mogelijk maken om de populaire laag-op-laag kettinglook van dit seizoen te creëren. Je kunt ook gemakkelijk en moeiteloos de gelaagde ketting-look bereiken, met onze samengestelde laag-op-laag kettingen die verkrijgbaar zijn in vele variaties, in goud en zilver, evenals kettingen met de similist, die schittert met de karakteristieke gefacetteerde oppervlakken.

Als je er de voorkeur aan geeft om je eigen persoonlijke uitdrukking te creëren, dan zijn er vele soorten en maten kettingen die op verschillende manieren in elkaar kunnen worden gezet. Je kunt je look personaliseren door te experimenteren met de materialen, vormen en texturen van de kettingen om zo contrast en diepte te creëren. Creëer opvallende details door een simpele dunne ketting in strakke lijnen te combineren met een dikke ketting, zoals de panzer ketting of ankerketting. Als je de voorkeur geeft aan de eenvoudige, meer klassieke look, kies dan voor eenvoudige minimalistische kettingen met geometrische details en sculpturale vormen, geïnspireerd op Scandinavische minimalistische sieraden. In de collectie vind je ook een grote selectie aan verstelbare kettingen, waardoor je je ketting gemakkelijk kunt aanpassen aan de lengte die je wilt, passend bij je persoonlijke stijl.

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss