MAXUVITE BODYCARE

Een gezonde vitaliteit een verbeterde leefstijl met natuurlijk voeding.     

      

De Body Analyst scan vooraf afgenomen laat u zien wat uw tekorten zijn. Doe een body analyst scan en weet wat uw tekorten zijn zodat u die kunt aanvullen. Voel uzelf daardoor fit actief gezond en vitaal.

Wij adviseren en assisteren je graag op weg naar jou doelstelling.

 Voordelen Body Analyst scan:
* Snel 2 minuten
* Zonder bloed speeksel.
* Een goede indicatie welke tekorten er zijn.
* Meteen de uitslag.
* Goede begeleiding d.m.v. uitkomst van het programma en ondersteuning via het Body Analyst boek.
* Weten hoe een combinatie te kunnen leggen tussen klacht en oorzaak.
* Vraag / klacht / doelstelling op te kunnen volgen met het stappenplan programma.
Onder andere worden de volgende vragen beantwoord met de Body Analyst test:
* Hoeveel vitamines, mineralen en aminozuren heb ik nu?
* Heb ik een te hoog cholesterol, en wat kan ik eraan doen?
* Ben zo lusteloos moet ik mijn voeding aanpassen?
* Ik eet gezond maar toch ben ik moe hoe kan dat?
* Heb overgewicht heb alles geprobeerd maar val niet af.
* Wil aankomen in spiermassa maar het lukt niet kom ik iets te kort?
* Loop – fiets – sport erg veel moet ik mijn voeding schema aanpassen?
* Ben gedreven sporter meer dan vijf maal per week, wat heb ik nodig om
mijn lichaam niet uit te putten.
* Wil in topconditie komen en blijven.


Micky Hoogendijk verteld haar verhaal over gezondheid vitaliteit en leefstijl.

 


De Body Analyst is een instrument voor het energetisch testen van het lichaam. Deze wordt uitgebreid uitgelezen op meer dan 250 parameters in 40 groepen. Onder meer Vitamines, Mineralen, Aminozuren, Goede & Slechte vetten, Conditie van Hart & Vaten het functioneren van organen, het skelet, ,sporenelementen, zware metalen, allergieën, etc.

De Body Analyst meet het magnetisch veld van de menselijke cellen op basis van frequentie en het geavanceerd software programma analyseert het resultaat. Dit wordt gemeten via een sensor die deze frequentie ontvangt, deze wordt met de hand vastgehouden. De uitkomst wordt vergeleken met de resonantiespectra van het standaardkwantum van uit balans geraakte cellen en voedingsindicatoren. Deze frequenties zijn bepaald door wetenschappers op een 100% level. Het programma ontvangt de frequentie en registreert of dit 100% is of erboven of eronder zit. Als deze afwijkt komt dit op het eindrapport te staan als uitslag. Van iedere parameter zijn de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan worden grafisch en in getallen weergegeven. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in de tekorten en het opnamevermogen van het lichaam.


 

Zonder liposuctie afslanken. Een koud kunstje!

Verkrijgbaar vanaf 7 juli 2021, wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact op t.010-2236031 

Vet bevriezen is zuiver gericht op figuurcorrectie en het aanpakken van lichaamsvet in specifieke probleemzones. 

Welke zones?

Zones lichaam:

 • Buik
 • Taille
 • Benen
 • Billen
 • Rug
 • Armen

Zone gezicht:

 • Onderkin

Vacuum zuig / koelsysteem 

Wij maken gebruik van een Vacuüm zuig/koelsysteem. In tegenstelling tot de veelal gebruikte koelplaatjes kunnen wij een groter oppervlak koelen. Dit vertaald zich in een beter resultaat op een groter oppervlak.Tijdens de behandeling koelen de zuigmonden het vetweefsel in het te behandelen gebied, gedurende 35 minuten op een temperatuur van minimaal -5 graden Celsius . Vet cellen zijn niet bestand tegen temperaturen onder de 4 ⁰C. Andere cellen en omringende weefsels zoals zenuwen, bloedvaten en pigment zijn niet gevoelig voor deze lage temperaturen. Hierdoor is vet bevriezen de perfecte behandeling om onderhuids vetweefsel aan te pakken.

Bij dit geleidelijke proces verdwijnen de vet cellen beetje bij beetje en worden ze door het lichaam op natuurlijke wijze opgeruimd door de witte bloedlichaampjes. Het vet wordt in kleine hoeveelheden afgevoerd.  Ongeveer 45 dagen na de behandeling is het volledige resultaat zichtbaar. De huid heeft zich dan aangepast aan de nieuwe contouren. U zult het al snel merken aan uw kleding en strakkere huid! U kunt zelf besluiten of u tevreden bent met het resultaat van een behandeling. Desgewenst kunt u nog een behandeling ondergaan. Zolang er vetweefsel aanwezig is, is vet bevriezen mogelijk. Terwijl de vet cellen worden gekoeld kunt u rustig een boek lezen of werken op de laptop.

De eerste resultaten worden zichtbaar binnen drie tot vier weken, maar de grootste verandering ziet u gemiddeld na twee maanden. Uw lichaam is echter nog steeds vet cellen aan het afbreken en afvoeren. Dit proces kan door gaan tot 6 maanden na de behandeling. 

Zijn de resultaten van vet bevriezen blijvend? 

De verwijdering van de vet cellen is definitief. In de behandelde zone zijn er dus minder vet cellen. De resultaten van een behandeling zullen even lang behouden blijven als bij een methode als liposuctie. Indien u uw gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde voeding en levensstijl, zullen uw resultaten ook op lange termijn stabiel blijven. 

Intake en afspraak 

Voorafgaand aan een vet bevries behandeling zal er altijd een intake gesprek plaatsvinden.
Tijdens dit intakegesprek worden de mogelijkheden besproken en stellen we in overleg uw individuele behandelplan op. De intake is gratis en geheel vrijblijvend. 

Vet bevriezen is zuiver gericht op figuurcorrectie en het aanpakken van lichaamsvet in specifieke probleemzones. Tijdens de intake zullen wij beoordelen of een Vet bevries behandeling voor u geschikt is. Er kan namelijk ook een behandelplan worden gemaakt in combinatie met een van onze ander behandelingen voor de huid, overgewicht, detox, anti aging. Vooraf is het goed om te weten welke contra indicaties er bestaan. Neem als u een van deze vragen met ja beantwoord altijd vooraf contact op met onze therapeut om deze contra indicaties te bespreken.

Contra-indicaties:

 • heeft u hartklachten?
 • bent u zwanger of geeft u borstvoeding?
 • heeft u een pacemaker?
 • lijdt u aan epilepsie?
 • heeft u een nieraandoening?
 • heeft u diabetes mellitus?
 • heeft u huidziektes?
 • heeft u implantaten (metaal) binnen het behandelgebied?
 • lijdt u aan een immuunziekte?
 • gebruikt u medicijnen voor hart- of nierfalen?
 • bent u jonger dan 18 jaar?
 • is uw BMI hoger dan 30?

Het is een zachte behandeling die de vet cellen rechtstreeks aanpakt. De nieuwe techniek vet bevriezen laat vetrolletjes verdwijnen op specifieke plaatsen als bijvoorbeeld de buik, billen, benen en de taille.

 • 4 augustus - informatieavond over het Maxuvite concept
 • 11 & 25 augustus - behandelingen Maxuvite Body Scan Analist en Cryolipolyse

Meld je aan of maak je afspraak via t. 010-2236031 / 06-81942144

© 2020 - 2021 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss