AFSLANKEN

Cryolipolyse: is een veilige methode om vetcellen in het lichaam af te breken door de bevriezing. Na het bevriezen van de vetcellen worden deze door de een natuurlijke afwijze afgevoerd door het lichaam. De behandeling duurt ongeveer een uur en realiseert zo'n 20% -25% vetreductie over een periode van 2 - 6 maanden. Met cryolipolyse bereik je zonder operatie een zichtbaar blijvend resultaat.

Cryolipolyse: vet verwijderen zonder operatie!


EMS: is het opwekken van spiercontractie met behulp van elektrische impulsen. De impulsen worden gegenereerd door een apparaat en worden afgegeven via elektroden op de huid in de buurt van de spieren die worden gestimuleerd. De elektroden zijn over het algemeen kussentjes die aan de huid hechten. De impulsen bootsen het actiepotentiaal na dat afkomstig is van het centrale zenuwstelsel , waardoor de spieren samentrekken.

EMS zorgt voor een direct zichtbaar verjeugdigende еn anti-aging effect.


Body Scan Analyst: is een uitgebreid programma dat voor een goede weerstand en immuunsysteem je lichaam analyseert. Deze preventieve gezondheidszorg zorgt ervoor dat door goede verzorging, voeding en gezonde leefstijl veel ongemakken die door een verkeerde leefstijl zijn ontstaan met behulp van de juiste begeleiding en motivatie omkeerbaar gemaakt worden.

Body Scan Analyst is een goed begin naar een gezondere levensstijl.


Ans van den Hoogen: is adviserend bewegings-, voedings- en orthomoleculaire therapeut. Ze geeft begeleiding aan mensen die getest willen worden op hun gezondheid met de Body Analyst Scan en voert cryolipolyse en EMS behandelingen uit. Al sinds 1985 is Ans actief in de wereld van gezondheid en wellness en heeft menig sporter geholpen met voeding en de combinatie met proteïne en weight gainers.

De orthomolucolair therapeut Ans van den Hoogen helpt jou bij het vinden van de juiste lichamelijke balans.


Zie agenda voor de behandeldata en maak je afspraak via t. 010-2236031

<<home

© 2020 - 2022 Lifestyle Beauty Center Lansingerland | sitemap | rss