top of page

Boekingsvoorwaarden

BOEKINGSVOORWAARDEN

Bij het maken van een afspraak verbindt je je aan de volgende boekingsvoorwaarden:

AFSPRAAK MAKEN

Het maken van een afspraak doe je persoonlijk bij de receptie in de salon of via de online agenda. Bij het maken van een online afspraak vragen wij een aanbetaling van 25% van het behandeltarief, het restantbedrag betaal je na afloop van de behandeling in de salon.

 

BEVESTIGING AFSPRAAK

Zodra je een afspraak hebt gemaakt sturen we je een bevestiging via een email bericht. In dit bericht bevestigen we je behandeling, datum, tijd en locatie. Geen bevestiging ontvangen? Check dan je spambox.

PERSOONSGEGEVENS

Met het maken van een afspraak bij Lifestyle Beauty Center ga je akkoord met de voorwaarden en dat je gegevens worden opgeslagen in ons systeem. In enkele gevallen ontvang je voorafgaand een intakeformulier.

VOORBEREIDING OP JOUW AFSPRAAK

Wij gaan jouw afspraak voorbereiden, op maat maken en medewerkers inplannen. We kijken uit naar je komst! :)

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Bij het wijzigen, verplaatsen of annuleren van een afspraak verbindt je je aan de volgende annuleringsvoorwaarden:

AFSPRAAK VERPLAATSEN

Met de link Afspraak verplaatsen in de afspraakbevestiging kan je heel makkelijk tot 48 uur voorafgaand aan je afspraak zelf je afspraak verplaatsen. Online annuleren is niet mogelijk. Wil je een afspraak annuleren? Neem dan contact op met de salon t. 010-2236031.

AFSPRAAK HERINNERING

48 uur voorafgaand aan de behandeling ontvang je een afspraakherinnering via email. Het wijzigen, verplaatsen of annuleren van de afspraak is dan niet meer mogelijk.

Wij worden regelmatig geconfronteerd met annuleringen binnen 24 uur met veel voorkomende, herhalende redenen zoals; ziek of ziekenhuisbezoek, zieke kinderen of overlijden dierbare e.d. Uiteraard hebben wij begrip voor onvoorziene omstandigheden. Echter bij wijziging en/of annulering binnen 24 uur brengen wij het gereserveerde behandeltarief in rekening ongeacht de reden. Wij zijn genoodzaakt deze voorwaarden door te voeren voor een goede continuering van ons bedrijf. 

CONTACT

Heb je hulp nodig bij het boeken of wil je liever persoonlijk contact? Bel dan naar de salon t. 010-2236031 wij helpen je graag!

bottom of page