top of page
aquafacial.jpg

AQUA FACIAL

Aqua Facial 3-fase behandeling voor huidversteviging


Een unieke gezichtsbehandeling waarmee alle huidtypen en huidstructuren effectief behandelt kunnen worden. Bij aanvang van de behandeling wordt een 3-fase aquapeeling toegepast met daarop aansluitend radiofrequentie, ionenlifting en ultrasound.


Deze niet-invasieve behandeling is gebaseerd op een techniek die leidt tot een natuurlijke regeneratie van de huid. Water en vloeistoffen die rijk zijn aan actieve bestanddelen worden op de huid gericht en tegelijkertijd weer door een vacuüm geabsorbeerd, zodat naast de vloeistof ook de onzuiverheden worden verwijderd. Het resultaat is een peeling effect. Dode huidcellen worden voorzichtig verwijderd. Dit geeft de huid een impuls voor een snellere zelfregeneratie.

Fase 1 t/m 3

IMG_7987.WEBP
Fase 1

In fase 1 wordt een oplossing met AHA (alpha hydroxy acid / glycolzuur en melkzuur) toegevoegd, die de hoornlaag zachter maakt. Deze peeling verwijdert de dode huidcellen en pakt tevens kleine littekens aan. 

 

Fase 2

In fase 2 wordt een oplossing met BHA (beta hydroxy acid / salicylzuur) toegevoegd om overtollig talg te verwijderen. BHA heeft een antibacteriële werking en door het vacuümeffect komen de talgafzettingen uit de poriën vrij en wordt de huid optimaal gereinigd en voorbereid. Zonder druk en zonder pijn. Door de ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen van de BHA-oplossing is de Aqua Facial bij uitstek geschikt voor de behandeling van acne, zoals acne vulgaris.


Fase 3

In fase 3 wordt de huid gehydrateerd. De huid ontspant zich en wordt optimaal voorbereid op de volgende stappen van de behandelingen. Antioxidanten en hyaluronzuur worden in de huid gebracht via een speciaal gevormde tip op het handstuk. Na de Aqua Peeling zijn de huidkanalen geopend en vrij van talgafzettingen. Nu kunnen zeer werkzame stoffen die door middel van cosmetische hulpstukken zoals radiofrequentie, ionen en ultrageluid zeer doeltreffend worden ingesluisd en in de diepere lagen van de huid worden verdeeld.

Fase 4 t/m 6

aqua-facial-lbcl.jpg
Radiofrequentie

Radiofrequentie genereert golven die het weefsel in de onderhuid verhitten en dienen om de collageenvezels te activeren. Er is een onmiddellijk effect. De huid ziet er steviger, gladder en jonger uit. Radiofrequentiebehandeling laat zeer goede resultaten zien bij rimpelbehandeling en huidverstrakking. Fijne rimpels, maar ook diepere rimpelvorming, vooral rond de ogen, de lippen, de hals of het decolleté, kunnen goed worden behandeld. Sterke warmte opent de poriën, bevordert de bloedsomloop en versnelt het metabolisme.

 

Ionen Lifting

Ionen lifting wordt gebruikt om het huidweefsel te stimuleren en de elasticiteit van de huid te verbeteren, alsook voor de diepe injectie van actieve bestanddelen met daaropvolgend depoteffect. Serums en ampullen of actieve werkstoffen afkomstig uit een cellulose masker worden tot in de diepere huidlagen ingesluisd. De gerichte stroom heeft een stimulerend effect op het zelf herstellend vermogen van de huid. Het harmoniseert de huid, normaliseert de werking van het zenuwstelsel, vermindert verstopping in de energiestroom en verwijdt duurzaam de vaten. De huidspieren worden versterkt en de cellen worden gestimuleerd. Tevens ontstaat er nieuwe vorming van collageen, hyaluron en elastine in de huid.


Ultrageluid (multipolair)

Het ultrageluid werkt als een micro-massage. Door micromassage wordt de microcirculatie van de huid gestimuleerd, de celactiviteit verhoogd en het zuiveringsproces ondersteund. De versteviging van het bindweefsel wordt in gang gezet.

    bottom of page