Lifestyle Beauty Center Lansingerland

FEEL FABULOUS EVERYDAY !

Leuker, Lekkerder en Makkelijker Afvallen

Sandra vertelt......

Iets over mijzelf vertellen blijft lastig. Toch wil ik dit graag met jullie delen want afvallen en op je streefgewicht blijven is toch best een 'dingetje'! 

Op 1 november 1996 heb ik 'JA' gezegd tegen mijn man en had een mooi trouwpak aan. In de 23 jaar dat we samen zijn ben ik niet alleen ouder geworden maar is ook het getal op de weegschaal omhoog geschoten. Zomer 2018 was voor mij echt de limit en de foto's zeer confronterend. Ik wilde niet meer op de foto en stond al zeker niet meer voor de spiegel, in een winkel, om kleding te passen. Daarnaast was ik regelmatig buiten adem en de trap op naar boven lopen stelde ik maar zo lang mogelijk uit. Een ongezonde situatie eigenlijk. De knop ging om! Eerst zelf proberen maar helaas de obstakels waar je doorheen moet..... het lukte gewoon niet met minder eten. In januari 2019 ben ik gestart met Straight away, waar ik nu zelf coach van ben. Een koolhydraatarm maaltijdvervangend dieet en met hulp van het thuisfront, doorzettingsvermogen, vallen en opstaan, terugvallen en weer doorgaan kan ik nu zeggen …......….. 

Yes, I did it! De 20kg is eraf! Ik ben op mijn streefgewicht en heb een nieuw gezond eetpatroon. Zomer 2019 heb ik mijn trouwpak dan ook weer aangedaan en het past weer! Herken jij jezelf hierin en ben je het ook helemaal zat. Neem dan contact met mij op. Als het mij lukt dan kan jij het ook. Samen staan we sterk!! Ga ervoor!! 

Liefs Sandra


WAT IS JOUW DOEL?

Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen én op gewicht blijven? Straight away komt met een aanpak die werkt, die verantwoord is en bovenal: lekkere producten!

Straight away onderscheidt zich van andere maaltijdvervangende diëten door de unieke en hoogwaardige samenstelling van de ingrediënten. De producten zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten en leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Voedingssupplementen zijn tijdens het afvallen met Straight away dus niet nodig! Dat maakt afvallen met de shakes, repen, soepen, warme maaltijden en andere maaltijdvervangers van Straight away verantwoord!

Straight away dieet zorgt voor vetverbranding

Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.

Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar daar zijn de coaches voor! Wij kennen de valkuilen en behoeden je daarvoor. En een belangrijke taak van de coach: we helpen je met stabiliseren en het aanpassen van je levensstijl, zodat je na het dieet ook op gewicht blijft.
www.straightaway.nl

 


 


Bellen
Info