Lifestyle Beauty Center Lansingerland

FEEL FABULOUS EVERYDAY !

HAIRSALON | Je haar is je Sieraad!


Lifestyle Beauty Center biedt meer...…… want om het totale plaatje compleet te maken ben ik niet alleen huidexpert bij Dermalogica maar inmiddels ook alweer 11 jaar hairstylist. Een vak waar ik ook heel veel passie voor heb. Altijd op zoek naar noviteiten, de nieuwste trends en mode-items én de ontwikkelingen; die volg ik op de voet. Om mijn kwaliteit te kunnen waarborgen laat ik me regelmatig bijscholen. Voor kleurtrainingen kies ik voor grote leveranciers zoals ons huismerk L'Oréal Professionnel en voor kniptrainingen kies ik voor topcollega's uit het vak. 

Ik luister altijd eerst naar je wensen, kijk naar je persoonlijkheid en samen streven we naar de zo mooi mogelijke coupe en kleur die ook thuis goed te onderhouden is. 

Wil je een moderne coupe of mooie kleuring klik hier voor het maken van een afspraak. 

Carla over Carla's hairline...

"Een eigen kapsalon is de droom van veel kapsters, en voor mij is die droom tot februari 2017 werkelijkheid geweest. Met al mijn energie en een geweldig team heb ik mij daart 25 jaren voor ingezet. Toch heb ik er nu voor gekozen om als zzp'er aan de slag te gaan, en mij volledig op het kappervak te concentreren. Met enorme passie en liefde voor het vak werk ik met veel plezier binnen 2 bedrijven...."

Meer over Carla's hairline vindt je hier

 

Annelies over Coiffure Joli...

"Een kappersbezoek moet in mijn ogen echt een ontspanningsmoment zijn waar de klant naar uitkijkt. Daarom worden afspraken van tevoren ingepland en is er voldoende tijd voor de behandeling en een goed advies. Wanneer ik mijn klanten tevreden en ontspannen de deur uit zie gaan, is mijn missie geslaagd."

Meer over Coiffure Joli vindt je hier


 
STOELVERHUUR

Ben jij werkzaam in de uiterlijke verzorging, heb je een eigen klantenkring en wil je graag zelfstandig werken in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Wij bieden de mogelijkheid tot het huren van een werkplek met alle faciliteiten! Carla's hairline en Coiffure Joli gingen je al voor!

Huren per uur of per dagdeel is mogelijk. Heb je interesse neem dan contact op met Sandra t. 0681942144Bellen
Info